A szállásról

Vendégházainkról

Az Úri Koma Vendégház az Őrségi Nemzeti Park központjában, Őriszentpéteren, gyönyörű környezetben, egy 1600 m2-es telken helyezkedik el, mely teljes egészében Vendégeink rendelkezésére áll, bográcsozási, kényelmes kültéri kiülési és pihenési lehetőségekkel.

Vendégeinket két teljes külön álló, egymástól kényelmes távolságot biztosító vendégházban tudjunk elszállásolni.

Részletek

Úri Koma Háza 65 m2-en 2 különnyíló hálószobájával, nagy ebédlővel és tágas konyhával, kádas fürdőszobával 6 főnek biztosít kényelmes, nagyon jól felszerelt szállást. A Házat kis- és nagycsaládoknak ajánljuk. Házunkban mosó- és mosogatógép áll rendelkezésre, így biztosítva akár egy hosszabb ott tartózkodás alatt is az otthon kényelmét.

A nagyszobában egy franciaágy (160×200) és egy kihúzható kanapéágy (2x80x200), a kisszobában 2 db (80×200) különálló ágy van. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

 

A Ház és Lakosztály/Kisház külön és egyben is foglalható.

Úri Koma Lakosztálya/Kisház 35 m2-en, egy légtérben, tágas, nagyon világos és gyönyörű kilátással rendelkező stúdió kisházunk, mely kényelmes, jól felszerelt szállást nyújt 2+2 fő részére. Elsősorban a tágas és kényelmes szállást kedvelő pároknak és kisgyerekeseknek ajánljuk.

A Kisházban egy franciaágy (160×200) és egy egymásra rakható elemes (2x80x200) ágy biztosítja a pihenés kényelmét. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.